Over FoQus Advies

De werkwijze van FoQus advies onderscheid zich door een praktische manier van werken. De steekwoorden die bij FoQus Advies passen zijn dan ook: praktisch, doeltreffend en oplossingsgericht. FoQus advies ziet managementsystemen als middel en niet als doel. Op deze manier levert het u als ondernemer een hulpmiddel voor de bedrijfsvoering.

FoQus Advies heeft een netwerk van samenwerkingspartners. Zij zijn geselecteerd omdat ze dezelfde visie hebben. Door dit netwerk van kerndeskundigen zoals een hoger veiligheidskundige of milieudeskundige, kunnen we een totaalconcept aanbieden en blijven wij ons zelf ook ontwikkelen. Het onderhouden van kennis is ook bij ons van essentieel belang. Daarom wordt ook regelmatig bijscholing gevolgd.

In de afgelopen jaren hebben wij voor diverse branches mogen werken zoals de GWW sector, Bouw, reïntegratiebedrijven, Scholen en de voedingsmiddelen industrie

Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen bereiken? Neem dan gerust contact met ons op. We komen het u graag persoonlijk uitleggen.

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in zodat we eenvoudig contact met u kunnen opnemen.

contact bottom

Laten we kennismaken

Ieder bedrijf en ieder vraagstuk is anders. Laten we een kennismaking plannen om erachter te komen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Maak een afspraak