Richard Hoogendoorn

Mijn passie is samen met u en uw medewerkers uw organisatie te ontwikkelen  en om deze continu te verbeteren en resultaat te boeken. Het begeleiden en implementeren van een praktisch managementsysteem als onderdeel van uw gewone bedrijfsvoering is mijn specialiteit. Ook bij het opleiden stem ik de training af op uw bedrijfsvoering én op de dagelijkse praktijk. Voor een optimale meerwaarde van het trainen van uw medewerkers, geef ik de voorkeur aan incompany trainingen.

Ik heb ervaring opgedaan bij het bedrijfsbureau bij van Kessel sport en cultuurtechniek BV en bij het re-integratiebedrijf Biga Groep. Ik heb de bijbehorende managementsystemen opnieuw opgezet en mijn middelbaar veiligheidskundige diploma behaald.

Deze kennis en ervaring, in combinatie met het open staan voor nieuwe ontwikkelingen, stelt mij in staat als sparringpartner en als adviseur u bij te staan. Niet alleen met advies, maar juist ook met de uitvoering om nog beter en efficiënter te werken.

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in zodat we eenvoudig contact met u kunnen opnemen.

contact bottom

Laten we kennismaken

Ieder bedrijf en ieder vraagstuk is anders. Laten we een kennismaking plannen om erachter te komen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Maak een afspraak